Ik op Instagram

Sinds een poosje ben ik ook actief op instagram, de app waarmee je je foto's mooi kunt bewerken om ze vervolgens op internet te plaatsen. Je hebt een eigen pagina waar al je foto's op komen te staan en daarnaast kun je ook mensen volgen. En wat het extra leuk maakt, is dat er veel celebrities zijn die dagelijks foto's posten.
Hieronder een aantal foto's die ik op instagram gepost heb. Allereerst laat ik zien wat je met instagram kunt doen. Ik heb een foto van een hele mooie lucht met ondergaande zon die ik maakte vanaf het balkon van mijn vriend.
Normale foto
En hieronder dan de bewerkte foto. Je kan kiezen uit een aantal verschillende lagen zoals zwart/wit, toaster, walden, nashville. Ieder heeft weer een ander effect die jou foto net dat extra's geeft. Bij iedere soort hoort ook weer een andere lijst, maar deze kun je als je wilt ook weglaten. Wanneer je jou foto hebt aangepast naar je wens, kun je hem nog een naam geven en eventueel delen op andere social media waaronder Facebook.
Bewerkte foto.
Hieronder nog een aantal foto's die ik heb gemaakt en bewerkt. Voor de foto hieronder heb ik gebruik gemaakt van de focus.
OPI - Do You Think I'm Tex-y?
Schattige oorbelletjes van de Tally Weijl.
Mijn Alpro Soja toetje zonder lactose.
Ik op vakantie in Spanje.
Een simpele ooglook die ik maakte met mijn Color Tattoo van Maybelline.

Vind je mijn foto's leuk of inspirerend dan kun je me volgen, mijn username is miilou7 (let op! met twee i's). Heb je zelf ook al instagram en post je vaak mooie foto's laat dan gerust je username achter, ik vind het altijd leuk om mooie instagram foto's te bekijken.