Maybelline Color Tattoo

Eindelijk zijn dan de onweerstaanbare color tattoos van Maybelline in Nederland te koop. Het zijn oogschaduws die in het potje creamy aanvoelen, maar wanneer je hem met je vinger smeert lijkt hij toch iets stroever. Ik test de kleur Eternal Gold, die een shimmery gouden kleur heeft. Kijk verder voor swatches en foto's.De color tattoos zijn super handig aangezien je ze kunt gebruiken als oogschaduw, basis of zelfs als eyeliner. Er liggen op het moment 6 kleur in de winkel, maar de kans is groot dat je er geen aantreft omdat ze zo populair zijn en pas net verkrijgbaar zijn. Ze kosten 9,99 euro.
Bij mij in de winkel lagen alleen nog de Eternal Gold en de Infinite White. Een beetje raar is het feit dat de kleuren in  Amerika andere namen hebben. Wanneer je bijvoorbeeld swatches van deze kleuren zoekt heten ze Bold Gold  en Too Cool. Omdat er maar 2 kleuren aanwezig waren in mijn kruidvat en ze bij de Etos nog niet in de winkel lagen, heb ik gekozen voor de Eternal Gold.
De oogschaduw voelt in het potje erg creamy aan, maar dit verdwijnt wanneer je aan het smeren gaat. Deze gouden kleur bevat kleine gouden deeltjes of glittertjes die zich met het smeren niet goed verdelen over het oppervlak. Hierdoor ziet de kleur er niet helemaal egaal uit wat best jammer is. Om dit op te lossen zou je hem in 1 keer vrij dik aan moeten brengen en niet te veel wrijven. Wanneer je er vaak overheen gaat om hem goed te verdelen krijg je namelijk weer dat je de glitterdeeltjes weg wrijft op sommige plekken.
Hoe zit het met de belofte van het product? Het product belooft namelijk 24 uur te blijven zitten zonder te creasen (in de lijntjes te gaan zitten). Nadat ik de kleur aan de binnenkant van mij arm had geswatcht, probeerde ik om het met wat wrijven en water te verwijderen. De kleur werd hier wel iets lichter van, maar hij zat er nog steeds op. Wanneer de kleur 5 minuutjes op de huid zit is hij een gedroogd en geeft hij niets meer af.
Al met al een erg fijn product en een zeer mooie kleur! Goed te combineren met bruine tinten. Nu ben ik erg benieuwd naar de andere kleuren, met name de turquise kleur. Heb jij de Color Tattoos van Maybelline al geprobeerd?