leuke Hema jasjes!

Iedere woensdag ga ik braaf naar de markt om vers fruit te kopen en uiteraard maak ik daarna nog een rondje door de winkelstraat voor andere dingetjes die ik nodig heb. Ik liep langs de Hema, waar ik echt nooit voor kleding kom omdat ik de kleding daar altijd meer voor oude vrouwen vond, maar in de etalage zag ik een foto van dit jasje zag hangen:


Toen ik voorbij liep keek ik nog een keer en zag ik dat het jasje maar 19 euro kostte, dus ik ging snel binnen kijken en zag dat ze nog meer van dit soort jasjes hadden in een andere kleur en met andere print. Ik vond het jasje met het zwart-witte ruitjes patroon ook erg leuk, maar besloot toch voor de groene te gaan. 
Het jasje is van goede kwaliteit en heeft een aparte geweven materiaal, wat voldoende mee beweegt. Hieronder een foto van de stof met de print. Ook de pasvorm van het jasje is fijn, de mouwen zijn schuin afgesneden waardoor de mouwen aan de buitenkant ietsje langer zijn dan aan de binnenkant. Boven aan het jasje zit een kleine sluiting, maar als hij losjes open valt vind ik hem het mooist. 


Koop jij ooit kleding bij de Hema?